Blå Mandag
aktiviteter

Action, Fun og Blå mandag hygge Events

Book en sjov dag med blå mandag aktiviteter og events. Se de mange sjove pakkeløsninger til blå mandag. 

Blå Mandag aktiviteter nær dig

Leder du efter et blå mandag event, hvor de unge konfirmander virkelig kan give den gas. Så har vi i samarbejde med Delta Fun lavet en masse sjove mobile eventpakker, hvor vi kommer ud til jer med en masse sjove blå mandag aktiviteter.

Med vores mobile blå mandag events, så kan man altså nyde godt af disse pakker både i København, Roskilde, Næstved og øvrige sjælland

 

Hvad med Jylland og Fyn?

Men det er nu ikke kun på Sjælland man kan få glæde af disse events, Vi tager nemlig også til Odense på Fyn eller en tur til Jylland, hvor vi med glæde tager helt til Aarhus, Aalborg eller Horsens. Dog skal det lige siges at vi tager et mindre gebyr for transporten og skulle krydse broen, hvilke kan aftales ud fra deltager antallet.

Blå Mandag Forslag

Blå Mandag Action Event

Dette Blå Mandag Action Event er for jer der ønsker fart over feltet og få adrenalinen helt op og køre på højtryk.

Der er en event manager med i denne pakke.

 

Blå Mandag Fun Event

Blå Mandag Fun Event er til jer der gerne vil have gang i lattermusklerne, men gerne vil have at der er gang i den samtidig.

Der er en event manager med i denne pakke.

 

Blå Mandag Hygge Event

Blå Mandag Hygge Event er for jer der ønsker noget udstyr i kan hygge jer med uden at der er en event manager med.

Det bliver af den grund både billigere og i har det i længere tid.

 

Sjove Aktiviteter til Blå Mandag

Blå mandag aktiviteter bør består af sjov, spænding, action og ikke mindst social hygge med klassen. Det er en dag, der gerne skal være lidt ekstra fart over feltet og derfor skal aktiviteterne gerne kunne tilbyde lidt ud over det normale til en blå mandag.

Blå Mandag aktiviteter:

  • Bumper Fodbold
  • Bungee Run
  • Sumo-stafetløb
  • Unicorn race
  • Oppustelig Twister
  • Bow attack
  • Sjov med promillebriller

Action event

Hvis i er klar på at give den max gas, så er det denne blå mandag pakke i skal vælge fyldt med “action packed” aktiviteter. Alle aktiviteterne er med til at pumpe adrenalinen til højeste styrke og i kommer samtidig til at have det rigtig sjovt.

 Vores Event Manager vil være med til, at holde jer i gang under jeres blå mandag og får jer sikkert igennem aktiviteterne.

Bumper Fodbold

Bumper fodbold spilles i oppustelig kugler, man tager på og derefter minder spillet nok nærmere om radiobiler en fodbold, for nu kan man støde ind i hinanden og vælte rundt godt beskyttet af den bumper ball man har på.

Bow attack

Bow attack minder en smule om paintball bare med bue og pil. Alle pile har et skumhoved, hvilket giver et meget blødere slag end paintball kugler, hvilket gør det både mere sikkert, men også sjovere at spille. 

Bungee Run Bane

Bungee run banen er et kæmpe hit til Blå mandag og den 10-12 meter lange oppustelige bane har elastik snore der trækker en tilbage lige så snart man kommer lidt frem på banen. Det giver kamp til stregen om hvem der kan komme længst frem og sætte en velcro pude fast.

Sumo-Wrestling / Sumo Stafet med Promillebriller

Vores store og klodset sumodragter er som skabt til et billigt grin, Det er ikke bare sjovt at bryde og lave stafet i, men det er svært ikke bare at grine af de tosset dragter når folk har dem på. Disse sjove aktiviteter er altid en humør spreder.

Blå Mandag – Action event aktiviteter

Pris pr deltager: 300 kroner op til 25 konfirmander (Mindst 20 deltagere)

Pris pr ekstra ekstra person udover 25 personer er 275,-

Kan bookes på telefon: 53 34 34 76

Fun Event til Blå Mandag

Fun Eventet er for jer der bare vil have en rigtig sjov dag hvor der gerne må ske noget, så i ikke kommer til at kede jer. Disse blå mandag aktiviteter hjælper jer med, at få trænet lattermusklerne og at i glemmer alt om tid og sted mens i er i gang. 

Vores Event Manager vil være med til at holde gang i jer og får jer igennem alle blå mandag aktiviteterne..

Bungee Run

Bungee Run er også kommet med i fun event pakken til blå mandag, da det bare er en super sjove aktivitet, vi ikke kan komme uden om. Se den sjove bungee run bane i brug på youtube

Unicorn Race

Når man lige ser de sjove unicorns, så ser det ud som en let sag at ridde på dem, men det skal hurtigt vise sig at være lidt af en besværlig opgave at ridde på de sjove unicorns fra Delta Fun

Bumper Balls

Bumper balls kan bruges til meget mere end bare bumper fodbold, så derfor er der også lagt op til en ordenlig omgang bumper wars blandt konfirmanderne. De sjove bumper balls kan du se i en video på 99fester.dk side om aktiviteter for unge

Sumo-Stafet med Promillebriller

En sjov afslutning på dagens blå mandag aktiviteter med en ordenlig omgang Sumo-Promille-stafet, hvor konfirmanderne deles op i hold og nu skal kæmpe mod hinanden.

Blå Mandag – Fun event aktiviteter

Pris pr deltager: 250 kroner op til 25 konfirmander (Mindst 20 deltagere)

Pris pr ekstra ekstra person udover 25 personer er 225,-

Kan bookes på telefon: 53 34 34 76

Hygge Event

Hygge Eventet er for jer der gerne vil have længere tid med udstyret så i dermed frasiger at have en Event Mangaer med.

Udstyret sikrer, at i får en sjov og uforglemmelig dag med mange timers underholdning.

 

Oppustelig Twister

Unicorn Race

Promillebriller

Sumobrydning

Begrænset antal ledige datoer

Hvis i gerne vil sikre jer en fed blå mandag med disse sjove aktiviteter, så husk at booke i god tid og sikre jer et Blå Mandag Event, da der er begrænset antal pakkeløsninger.

Bookinger sker på 53 34 34 76

Seneste Blog indlæg