Du er ikke rigtig klar til Blå Mandag før du har fundet sit Blå mandag tøj, så derfor hjælper vi dig gerne godt på vej, Vi har fundet frem til nogle af de fedeste shops, hvor du kan finde dit Blå mandag outfit.

Det er vigtigt, at du tænker over, hvilket tøj du vælger til din blå mandag ud fra, hvad i skal lave af sjove blå mandag aktiviteter.

Blå mandag tøj skal passe til, hvad man skal lave sammen med klassen til blå mandag. Blå Mandag tøj bør derfor være praktisk, hvis i skal være ude eller skal gå længere distancer. Husk eventuelt skifte tøj til blå mandag, hvis der er mange fysiske aktiviteter.

Blå Mandag tøj skal passe til aktiviteterne

Det er som tidligere nævnt vigtigt, at du tilpasser dit blå mandag tøj til de aktiviteter i skal lave på Blå mandag, har i som klasse ikke allerede valgt, hvad i skal lave af aktiviteter, så har vi lavet en over sigt over hvad man kan lave af Blå Mandag aktiviteter på sjælland her.

Nogle af de overvejelser du bør gøre dig omkring blå mandag tøjer er fx hvis i skal ud og gå meget eller det er aktiviteter med knald på, som i skal igennem på dagen, så er det vigtigt at fodtøjet er tilpasset dagen. Hvis man som pige gerne vil have høje hæle på, så er det en god idé at have et par sneakers klar, som man kan hoppe over i.

Dernæst, så husk at vejret godt kan drille lidt, så tjek vejrudsigten, hvis i skal være meget udendørs, Blå mandag er nemlig kendt for, at vejret kan gå både i den ene og den anden retning.

herunder finder du lidt inspiration til blå mandag tøj til både drenge og piger i seneste mode fra 2021.

Inspiration til blå mandag tøj og accessoires til piger i 2021

Det er ikke kun tøjet, der er vigtig til en blå mandag for pigerne, det er også de lækre accessoires, som gør at ens outfit bare sidder lige i skabet.

Inspiration til blå mandag tøj og accessoires til drenge i 2021

Når det kommer til blå mandag tøj til drenge, så er udvalget virkelig blevet fantastisk. I gennem fx Marjoe kan man virkelig få nogle fede smykke designs til drenge, der ville passe godt til et blå mandag outfit til overkommelige priser.

Herreur til blå mandag:
Nu hvor man lige er trådt ind i de voksnes rækker, så er det måske også på tide til en fedt herreur, hvilket blå mandag er en passende dag at kunne flashe sit nye ur for vennerne i klassen.

Bandawatches har et fedt udvalg af ure i en 1.000 – 4.000 kroners klassen. De slå sig på er lave ure i fede designs og høj kvalitet til overkommelige priser

Blå Mandag tøj i Army style:
Skal dit blå mandag have et lidt mere råt look, så er det Army Star vi skal have fat i, hvor deres bestsellers er Jakker, Bukser, Shorts, Heldragter, Rygsække.