Om Fed Konfirmation

Hvem står bag?

FED Konfirmation blev startet af Justian Rumle og Johnny Syhler, som har over 20 års erfaring som event managers og har flere fest informations sider samt udlejningsforretningen Delta Fun.

Vi har haft rigtig meget med konfirmationer at gøre igennem de seneste 6 år og blev derfor enige om, at lave en side, som kommer med guides og nyttig information omkring alt til konfirmationen og Blå Mandag.

Om Fed Konfirmation?

Alt om konfirmation

Vi vil være en af de mest informationsrige sider i Danmark med inspiration og hjælp til konfirmationer.

i

Tusindvis af besøgende

Vi har lige nu omkring 5.000 besøgende om måneden allerede og vi startede op i april 2020.

v

Klart budskab

Vi gør en ære i, at komme med klare budskaber om hvad der vil være det bedste at gøre i alle henseender. Intet vil blive pakket ind. Du vil aldrig være i tvivl om vores mening.

Din mening tæller

Vi ved meget, men ikke alt, så derfor lytter vi også altid til vores brugere. Mangler der en artikel om noget? er noget formuleret forkert eller noget der kan gøres bedre, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores anbefalinger

Du vil aldrig finde noget på siden her, som vi ikke selv kan stå inde for. Det er derfor ikke alt der kommer med på siden. 

Mere end bare et online medie

Denne side står ikke alene. Vi har et kæmpe netværk af utallige sider, som vi alle driver med stor passion.

Konfirmation insider!

Tilmeld dig vores konfirmation insider nyhedsbrev, hvor du får nogle helt specielle tilbud designet til konfirmationer og blå mandag.

(+45) 53 34 34 76

Pin It on Pinterest