Konfirmationen består af en række af oplevelser og minder og konfirmationskørslen er virkelig blevet et helt fænomen for sig selv. Og når det kommer til prisen på konfirmationskørslen er der virkelig mange aspekter, der spiller ind, hvor blandt andet, hvor i landet det er, hvor mange timer man ønsker, at have bilen tilstede til fx kørsel + fotoshot etc.

Priserne på Konfirmationskørsel ligger mellem 750 kroner op til 6.000 kroner og typisk koster det omkring 2.500 kroner, hvis man ønsker konfirmationskørsel fra kirken, samt tid sat af til en lille fotosession med bilen, der bliver brugt til konfirmationskørslen. Benzin og timeløn er under normale omstændigheder indberegnet i prisen.

Udvalget af Amerikaner biler, sportsvogne og luksuriøse limousiner vil næsten ingen ende tage og der er mere end 1.000 forskellige muligheder at vælge imellem til konfirmationskørslen i hele Danmark. Se det sjove udvalg af biler til konfirmation herunder, der er lidt for en hver smag.

Hvad er reglerne for Konfirmationskørsel?

Der er mange der er usikre omkring hvad reglerne er, når det kommer til konfirmationskørslen, hvilket er ganske forståeligt. Da der er flere ting, der har betydning for, hvilke krav der er til konfirmationskørslen og ikke mindst forsikring og om erhvervskørekort er nødvendigt.

 • Privatkørsel
  Hvis konfirmanden skal køre med en af gæsterne til konfirmationsfesten og der ikke er tale om erhvervskørsel (uden betaling), så er der ikke krav om erhvervskørekort.
 • Erhvervskørsel
  Hvis man betaler sig fra konfirmationskørslen, for at få en bestemt bil stillet til rådighed og dermed betaler for en person for kørslen, så er der krav til, at føreren af bilen har erhvervskørekort. Dette er dog ikke et krav, hvis man blot lejer bilen og selv køre.
 • Forsikring
  Hvis konfirmanden køre med en af gæsterne til konfirmationen, så er man dækket ind under den normale forsikring, Det er dog alligevel en god idé, at tage kontakt til sit forsikring selskab og høre, hvordan man står stillet.
  Hvis der er tale om erhvervskørsel, så bør man sikre sig, at der er tegnet de nødvendige forsikringer, så man ikke pludselig står med et problem.

Disse punkter er vejledende og du bør altid selv sikre dig som forældre, at alle forhold lever op til gældende lovgivning og at i er dækket ind forsikringsmæssigt.

lej fede biler til konfirmation konfirmationskørslen i 2023

Når det kommer til konfirmationskørslen, så er der rigtig mange biler man kan vælge imellem. Så lige meget om du er til store voldsomme amerikaner biler, som fx Dodge Ram, Charger eller Challenger eller om du er til biler med lidt mere finesse som Ferrari eller Lamborghini, så er du kommet til det rette sted. For der er nemlig noget for en hver smag at vælge imellem.

Konfirmationskørsel i en sjov Brandbil

Det er ikke kun smarte sportsvogne og super biler, der bliver brugt til konfirmationskørsel, Vi ser også et bredt udvalg af sjove køretøjer som fx Brandbilen her fra Gallakørsel. De tilbyder også partybusser, hvis man ønsker flere fra selskabet skal køre med.

Så hvis man gerne vil have en super sjov oplevelse ud af konfirmationskørsel, hvor der virkelig bliver sat gang i festen, så er det helt klart Gallakørsel man skal have fat i.

Konfirmationskørsel i Tesla Model S

konfirmationskørsel i Tesla model S

Tesla model S er nok en af de mest populære biler blandt konfirmanderne og det kan faktisk også godt lade sig gøre, at få en Model S til konfirmationskørsel blandt andet fra Køge af.

Læs mere om konfirmationskørsel i Tesla Model S

Konfirmationskørsel i BMW M2 på Sjælland

konfirmationskørsel bmw m2 pris

Var det noget med en tur i denne top fede BMW M2 med 370 hestekræfter? Denne bil er som skabt til at give konfirmanden og far og måske en brormand en helt unik oplevelse for livet. Der er som du måske allerede har gættet plads til 3 personer udover chaufføren i denne luksusbil og der er muligheder for at booke ekstra timer, hvis man har interesse i dette.

Læs mere om hvad det koster at booke denne bil og andre biler på Sjælland til årets konfirmationskørsel.

Nær Aarhus finder man denne lækre amerikaner sportsvogn

Konfirmationskørsel Chevrolet Corvette pris

Hvis du elsker voldsomme amerikaner biler, så er denne Corvette helt sikkert et godt bud, som bilen til konfirmationskørslen for dig. Denne Chevrolet Corvette er ejet af Peter og bilen har formidable køreegenskaber, hvilket faktisk ikke ligefrem altid gøre sig gældende for amerikanske biler og hvis lyd virkelig har en betydning for dig, så vent til du høre den voldsomme V8 motor på 5,7L.

Se priser på Leje af denne Chevrolet Corvette og se hvilke andre amerikaner biler du kan booke online

Mclaren 570s Spider for konfirmander med fart i blodet!

konfirmationskørsel i Mclaren 570s Spider pris

Ikke langt fra Roskilde finder vi dette vidunder! – Det bliver bare ikke federe end en Mclaren 570s Spider. Thomas, der ejer denne vildt fede spider tilbyder Konfirmationskørsel fra 5.800 kroner.

Det lyder måske en smule dyrt, men med en bil i denne kaliber, så er man også sikret en oplevelse for livet, som aldrig vil blive glemt.

Se flere billeder af denne lækre Mclaren og book den her

Konfirmationskørsel i en Ferrari California er bare toppen

konfirmationskørsel Ferrari California pris - lej en Ferrari

Der er mange unge konfirmander, der drømmer om at køre i en super lækker Ferrari. Det kan godt være at denne Ferrari ikke har den klassiske Ferrari-røde farve, men tag ikke fejl af, at dette er en af de super fede modeller, hvilket skriger efter fart.

Det super lækre ved denne bil er, at konfirmanden også kan have farmand eller mutti med, så de også får en super fed oplevelse.

Prisen starter fra 3.800 kroner for konfirmationskørsel i denne Ferrari og du kan læse mere her om muligheder for booking og finde andre lækre sportsvogne her.

Konfirmationskørsel i Ford Mustang Shelby GT500

konfirmationskørsel Ford Mustang Shelby GT500 pris

Hvis du virkelig er fan af biler, så kan du måske nikke genkendende til denne Ford Mustang Shelby GT500. Ja, du har helt ret, det er nemlig en Klon af bilen Eleanor fra Hollywood filmen Gone in 60 seconds med Nicolas Cage og Angelina jolie i hovedrollerne.

I dette bæst af en bil er der en 7,0L V8 motor og man kan ikke undgå, at føle sig som en film stjerne når man sætter sig ind i bilen. Det mest vilde er faktisk, at du kan få denne “Gone in 60 Seconds” oplevelse for blot 3.000 kroner.

Skynd dig at booke din klon af Eleanor i god tid, da der er rift om netop denne bil.

Hvad koster konfirmationskørsel i en Lamborghini Gallardo?

konfirmationskørsel i Lamborghini Gallardo pris

Hvad siger du til, at blive kørt til og fra kirken i en Lamborghini Gallardo? Ja, jeg tænkte det nok, at du ville synes, at du kunne sætte lidt fut i hele konfirmationen. Dette er helt klart en af de mest omtalte Lamborghinier blandt de unge konfirmander.

En tur i denne fuldblods italiensk sportsvogn, for en til at glemme tid og sted, hvilket de fleste nok gør når de først sidder i en bil med en v10 5.0L motor. Og her bliver vi altså bare nød til at komme med lidt tal:

0-100 km/t: 3.7 sek.
Hestekræfter: 520 hk.
Mortor: V10
Gearkasse: F1 (Automatisk)

Priserne for leje af denne super fede Lamborghini Gallardo til konfirmationen starter fra 4.950 kroner, Læs mere om denne vilde Lamborghini her og hvordan du kan booke den.

Sportsvogn eller Limousine til konfirmationskørslen?

Ved du ikke helt om i skal booke en Sportsvogn eller en Limousine til konfirmationskørslen, så er det helt forståeligt, da det kan være et svært valg og det kommer lidt an på, hvad man er til. Men når det så er sagt, så er der nogle ting, der måske kan være med til at hjælpe jer med valget.

Konfirmationskørsel i fede limousiner

konfirmationskørsel i limo
Exif_JPEG_PICTURE

Der er mange fede limousiner man kan lej til konfirmationskørsel og denne super lækre Lincoln Town Car limousine er helt klart en af dem. Den kan lejes fra 2.410 kroner i Næstved.

Se denne og flere limousiner her

Sjov konfirmationskørsel i fede konfirmations biler

Det behøver ikke være limousiner og sportsvogne det hele og faktisk trækker det tit mere opmærksomhed, at blive kørt i et lidt anderledes køretøj. Om det så er en traktor, en karet eller en gammel veteranbil, der skal bruges til konfirmationskørslen eller måske noget endnu mere skørt og booke en party bus, så flere i selskabet kan køre med og have en lille fest.

Denne Morris Minor Ladbil er en fed konfirmationsbil, du kan leje i dianalund

sjov konfirmationskoersel i alternativ bil-til-konfirmation

Denne lille sjove bil kan lejes til konfirmationskørsel fra 1.500 kroner (750 kroner pr time) Det er en super sjov måde at blive kørt til og fra kirke på ens konfirmation. Hvis du gerne vil se noget af alt det fede lys der er sat på bilen, så kan du se det her.

Konfirmationskørsel i sjov politibil

politiet-konfirmationskoersel-i-sjov-bil

Der kan slet ikke herske tvivl om, at denne bil vil vække opsigt blandt konfirmanderne, når den kommer for at hente den unge konfirmand. Denne bil kan lejes på Sjælland nær Slagelse til konfirmationskørsel og prisen starter fra 2.000 kroner.

Se flere billeder og book bilen her

Top anbefalinger til konfirmation

Her under finder du nogle af vores top anbefalinger til konfirmation:

Gave idéer til drenge: Promillebriller trender virkelig som konfirmationsgave idéer i år

Gave idéer til piger: her trender Armbånd m. graveringsplade & rød hjerte vedhæng

Sjove indslag: Her topper promillebriller virkelig listen men se alle vores forslag til konfirmationsindslag her