Foldning af Servietter til Konfirmation er ikke lige noget alle har prøvet, men vil du imponere dine gæster med nogle super smarte og flotte foldede servietter, så er du landet det rigtige sted. Vi har fundet en masse videoer og samlet her til dig, så du kan blive verdensmester i serviet foldning.

De er selvfølgelig ikke begrænset til kun konfirmationer. De kan bruges til alle typer fester/begivenheder, så hold dig ikke tilbage med at se alle videoerne. Der er helt sikkert en eller flere du bliver vild med.

Husk også på, at noget af det første jeres gæster lægger mærke er, hvordan bordene er pyntet. Mange tager deres kamera frem og tager billeder af bordene. Selvom servietter bare skal bruges til at tørre fingre i, så er det en af de bordpynts emner, som er billigst og lettest at imponere med.

Bemærk også, at det ikke kun behøver at være servietter du bruger. Du kan også bruge alle former for stof, så du kan få flere farver eller mønstre med i spil.

Flere videoer der viser foldning af servietter til konfirmation

Vi er slet ikke færdige med at vise dig video guides. Der er så mange videoer på nettet af dette, men vi synes vi har fundet de mest anvendte og helt klart de flotteste af slagsen. Så kig videre herunder og se om der ikke er nogen du bliver forelsket i eller som din konfirmand er helt vild med.

Mange flere kilder til at folde servietter til konfirmation

Hvis du når du har kigget alle disse videoer igennem stadig ikke har fundet en serviet foldning, som du er vild med, så prøv at kigge på Duni, som selv laver servietter og viser hvordan man kan folde dem. Videoerne vi har brugt kommer faktisk alle sammen fra dem af.

Som du kan se, så er der rigtig mange servietter man kan folde til borddækningen til konfirmationen.

Vi håber du har kunne bruge noget af denne inspiration.

Husk også at se vores Huskeliste til Konfirmation, så du er sikker på, at du ikke glemmer noget i farten og får afholdt konfirmationen på bedst mulige måde.