I dette indlæg, der finder du en række smarte Konfirmationskjoler til under 1000 kroner i 2021, hvor du blandt andet finder Beyonce Dress, der er stærkt nedsat fra 1.700 kroner til 510 kroner.

Disse flotte konfirmationskjoler er stærkt nedsat i pris og dermed kan du få en konfirmationskjole i flot design til billige penge.

Så hvis du er på udkig efter billige konfirmationskjole i 2021, så vil du virkelig kunne få meget for pengene med disse bud på en konfirmationskjole i 2021.

Mens jeg sad og lavede dette indlæg, så havde jeg min bonus datter, der skal konfirmeres næste år med på råd til, at finde nogle flotte konfirmationskjoler under 1000 kr. og faktisk så er 2 ud af hendes 3 ynglings konfirmationskjoler med på listen her.

Beyonce dress

Beyonce dress er en til dig, der er glad for rene og enkle linjer, hvor der også kan være plads til fest og leg. Beyonce dress er en klassisk konfirmationskjole, der er enkelt og har et smukt fald i skørtet og med smarte justerbare ryg, der vil sidde smukt på dig.

Denne konfirmationskjole er en af min bonus datters favoritter, hvilket er en af de 3 kjoler, som hun virkelig gerne vil have fingerne i til hendes konfirmations næste år. Faktisk så er 2 af de 3 konfirmationskjoler jhu

Den fås i størrelse: 32 – 42
Pris: Vi fandt denne kjole på White and more nedsat fra 1.700 kroner til 510 kroner

Se flere billeder af kjolen her

Billig konfirmationskjole nedsat til 270 kr

Konfirmationskjolen ‘Ingrid’ er en meget enkelt smuk kjole med v-udskæring og uden ærmer. Denne kjole kan bruges sammen med en bluse eller bare som den er også er det bedste jo næsten, at den også kan bruges efter konfirmationen.

Den fås i størrelse: 32 – 42
Pris: Vi fandt denne kjole på White and more nedsat fra 900 kroner til 270 kroner

billig konfirmationskjole i 2021

Se flere billeder af kjolen her

Konfirmationskjole med V udskæring og smart lynlås

Denne kjole er også en af min bonus datters farvorit konfirmtionskjoler og en af de 3, som hun godt kunne tænke sig næste år til hendes konfirmation.

IMILIA DRESS er en smart og frisk konfirmationskjole med et mere chill og sporty look. Kjolen har V udskæring og en synlig lynlås, der giver den et fresh look.

Den fås i størrelse: 32 – 42
Pris: Vi fandt denne kjole på White and more nedsat fra 1.900 kroner til 570 kroner

Billig konfirmationskjole til under 1000 kroner
Konfirmationskjole set bagfra

Se flere billeder af denne kjole her

Billige konfirmationskjoler med blonder

Leder du efter en billig konfirmationskjole med blonder, så er VENNY DRESS måske lige kjolen for dig. Faktisk er dette slet ikke en billig konfirmationskjole, men vi har fundet den White and more, hvor den er stærkt nedsat i pris fra 2.500 kroner til kun 750 kroner.

Den fås i størrelse: 32 – 42
Pris: Vi fandt denne kjole på White and more nedsat fra 2.500 kroner til 750 kroner

Billige konfirmationskjoler med blonder

Se flere billeder og mere informations om kjolen her

Top anbefalinger til konfirmation

Her under finder du nogle af vores top anbefalinger til konfirmation:

Gave idéer til drenge: Promillebriller trender virkelig som konfirmationsgave idéer i år

Gave idéer til piger: her trender Armbånd m. graveringsplade & rød hjerte vedhæng

Sjove indslag: Her topper promillebriller virkelig listen men se alle vores forslag til konfirmationsindslag her