Er du inviteret med til en konfirmation og er du i tvivl om hvad for noget tøj du skal tage på? Så kommer jeg her med nogle af de mest attraktive valg af beklædning, smykker og sko, så du ikke behøver lande i en tøjkrise.

Du vil kunne finde følgende områder i denne artikel

  • Hvad tager man på af tøj til en konfirmation som mandlig gæst?
  • Hvad tager man på af tøj til en konfirmation som kvindelig gæst?
  • Hvad skal man ikke tage på af tøj til en konfirmation som gæst?

Hvad tager man på af tøj til en konfirmation som mandlig gæst?

Far hjælper søn med at tage tøj på til konfirmation

Den fortrukne påklædning har længe været og er stadig et flot jakkesæt. Der findes et hav af farver, men hvis jeg skal komme med et god råd, så vil grå og blå nuancer klart være at foretrække, da de ikke vækker opsigt og alligevel er rigtige flotte. Som sko vil det bedste valg være at have nogle mørke lak sko på.
Hvis du ikke er til jakkesæt, så er der heldigvis stadig hjælp at hente. Jeg har her listet nogle af de mest valgte outfits.

  • Blå eller sorte Jeans med en lys skjorte og eventuelt en mørk blazer
  • Blå eller sorte jeans med en lys polo trøje

Se 2trendy.dk store udvalg af jakkesæt og mere casuel tøj til konfirmation her

Hvad tager man på af tøj til en konfirmation som kvindelig gæst?

Hvad tøj tager man på til en konfirmation som kvindelig gæst

Ligesom jakkesæt er det bedste valg for mænd, så vil kjoler altid være det bedste valg for kvinder hvis man kan lide at gå i kjole og har nogen der ikke er for skarpe i farverne. Kjoler findes i et hav af farver, mønstre og længder, så der vil altid være en kjole der passer dig.
Det er også blevet rigtig populært med kjoler der har diverse printede mønstre på, men det kan ikke nævnes nok gange, at du skal huske, at tænke på, at det ikke er dig der stjæler fokus fra konfirmanden. De højhælede sko bør heller ikke få lov til at samle støv til en konfirmation, så find de pæneste højhælede frem du har i skabet.

På andenpladsen efter kjoler, så er det en flot top eller skjorte med en nederdel der passer til. Igen findes toppe og nederdele i alverdens faconer, længder

Hvad skal man ikke tage på af tøj til en konfirmation som gæst?

Hvad skal man ikke tage på af tøj til en konfirmation som gæst

Som gæst er det vigtigt at tænke på, at det ikke skal være dig der er i centrum uanset hvor meget du end måtte ønske det. Derfor bør du tænke over farverne på tøjet. Er alle i sort/blåt & hvidt og du kommer i en skrigende gul kjole, så er der vist ingen tvivl om hvem fokus lander på.

Har konfirmandens forældre i invitationen nævnt nogle krav til tøjet, så skal dette selvfølgelig også overholdes 100%.

Er du i nær familie med konfirmanden, så skal du måske holde en tale? Det kan være svært hvis man ikke er vant til det, men fortvivl ikke. Vi har også en rigtig god guide til at holde en levende konfirmations tale. Tryk her for at se den.

Pin It on Pinterest