Skal du/i holde blå mandag? Så er du kommet til den rigtige side, for jeg vil her liste 7 sjove ideer til blå mandag, som i kan benytte jer af. Jeg tør næsten godt at love, at i ikke kommer til at fortryde valget.

Herunder vil der blive listet videoer og/eller billeder af aktiviteter, som er vanvittig morsomme. Så sæt dig tilbage i stolen og se dem og bliv inspireret.

Sjove Blå Mandag aktiviteter

Hvis du leder efter idéer til den ultimative blå mandag, så er du kommet til det rette sted. Vi ved af erfaring at det kan være svært at transportere en helt klasse fra sted til sted, derfor har vi i samråd med Delta Fun lavet en Blå Mandag pakkeløsning, hvor man kan få deres mobile Eventcenter ud til jer, hvor der er dømt sjov og underholdning i lange baner.

Denne pakkeløsning er fyldt med sjove blå mandag aktiviteter, hvor man kan vælge mellem Action pakke, Fun pakke og hygge pakken. Læs mere om denne blå mandag pakker på vores Blå Mandag aktiviteter side.

1. Konfirmand stafet med Unicorn Race

Skal jeg ride på Unicorns på min blå mandag, sidder du nok og tænker, og ja det bør du helt klart overveje, men ikke hvilken som helst pony.
Disse ponyer er ikke levende og skal derfor ikke have mad og vand. Det eneste de skal have er en blæser bagi, så de kan blive pustet op, og så skal der ellers bare hoppes om kap ovenpå en kæmpe pølse med enhjørninge hoved.
Lyder det nemt? Så se videoen herunder. Det er mega svært og hylende morsom.. Det gælder både for dem som prøver dem, men bestemt også for publikum.

Se mere her om Unicorn Race / Pony Race

2. Blå mandag Bumper fodbold event

Bumper Balls er en kæmpe badebold med hul i midten du kravler ind i, og så skal der spilles fodbold.
Uanset om du er ham/hende der altid takler andre eller om du er den der bliver taklet, så vær forberedt på at rulle. Bumper Ballen har en diameter på 150 centimeter, så hvor du før kunne komme tæt på din modstand, så vil friktionen mellem de 2 bolde der støder sammen være så stor, at i risikerer selv, at rulle i hvert jeres mål. Dette giver desværre ikke ekstra point.
I vil opleve, at mavemusklerne bliver godt ømme af denne aktivitet.
Noget af det bedste er, at de er lavet til at gå max amok med dem på, så du kan roligt give den hele armen når du takler din modstander.
Bemærk dog, at de ikke har særlig godt af sten, asfalt, skarpe kanter og andre ting man kan forestille sig kan ødelægge dem.
Hvis fodbold alligevel lyder for kedeligt eller trivielt, så er det kun fantasien der sætter grænser. Fangeleg? GEMMELEG? Akrobatik?

Se mere her om Bumper Balls / Bumperz

3. Sumobrydning og/eller Promillestafet

Måske du har prøvet sumobrydning før, men uanset hvad, så er dette også en af de rigtig sjove aktiviteter der passer godt til en blå mandag. Er du klar over hvor mange tricks man kan lave mod modstanderen når der skal kæmpes?
Hvis brydningen ikke er nok, så lav en stafet med Promillebriller på, så balancen bliver godt udfordret. Du skal ikke forvente at nå i det rigtige mål, for når Alkoholbrillerne kommer på, så er det begrænset hvad du kan se og så kan du da godt komme til at løbe den modsatte vej.

Se mere her om Sumobrydning og Promillestafet

4. Twister spillet

Kan du sige kluddermor? Med Twister spillet bliver balancen, fysikken og lattermusklerne sat på prøve. Med op til 8 personer på denne Twister starter i med at stå rundt om den. En dommer der ikke er med kaster terningerne som fortæller hvilken hånd eller fod der skal være på hvilken farve cirkel. I starten er det nemt nok, men det bliver hårdere og hårdere og for at det ikke skal være løgn, så er dette en oppustelig twister, som bare gør det hele endnu sværere. Og når nogen vælter? så starter bølgegangen i Twisteren, så hvis man ikke har balancen i orden, så kan flere ryge ud ved at en person ikke kan mere. Den er hylende morsom!

Ideer til Blå Mandag - Twister Spillet

Se mere her om Twister spillet

5. Bungee Run event

Hvis du ikke har prøvet en bungee run bane, så er det klart på tide, at du får det gjort. Forestil dig, at du får et bælte om maven og bliver sat fast til bagvæggen med 1 eller 2 bungee snore, som meget gerne vil være sammentrukket. Du skal nu løbe ALT HVAD DU KAN for at nå længst på banen og sætte en velkro pude i midterstykket af banen og det lykkes dig! Men…. Du glemte da vist lige at det er nogle meget stærke elastikker du har siddende på ryggen i bæltet… Du vil nu enten flyve eller lave de sjoveste rullefald tilbage til start. Igen en sjov aktivitet for dem der prøver den, men bestemt også for de tilskuende konfirmander, som vil have svært ved at lade være med at grine. Vær forberedt på det sjoveste adrenalinchok med denne bane!

Se mere her om Bungee Run banen

6. Bow Attack / Bow Combat / Archery Attack

Bare rolig, i skal ikke skyde med rigtige pile. Dette er en bue/pil løsning i stil med det velkendte paintball.
Du har en lækker designet bue hvortil man bruger pile med gummipuder for enden af pilen. Det kan mærkes hvis man bliver ramt, men ikke noget der som sådan gør ondt.

Men er du gal en fed oplevelse at rende rundt og skyde med pile, mens der flyver pile om ørene på dig. Der er mange forskellige måder man kan spille det på. F.eks. noget så simpelt som alle mod alle, men også 3 mod 3 eller flere. Capture the flag er dog efter min mening en af de sjoveste måder at spille det. Dette Blå mandag event er helt klart en af de nyeste skud på stammen og en lidt anderledes blå mandag aktivitet.

Det er en actionpræget aktivitet, som man aldrig bliver træt af !

Se mere her om Bow Attack / Bow Combat / Archery Attack

7. Promillehockey

Jeg kan næsten ikke skrive det uden at grine højlydt her foran skærmen. Hvis du ikke har prøvet det, så skal det bare prøves. Du får et par promillebriller på, som svarer til at man virkelig er beruset af værste slags, så du kan nærmest hverken gå eller stå.
Forestil dig så, at du nu får en hockeystav i hånden og der bliver lavet hold. Nu skal du altså sammen med dine holdkammerater, som du næsten ikke kan se, ud og finde bolden der skal skydes i målet du ikke aner hvor er henne? Og løber du overhovedet den rigtige vej? Og var det dit eget skinneben eller modstanderens du ramte da du forsøgte at ramme bolden, som er 3 meter væk fra dig?
Det er så vanvittig en sjov aktivitet, at den ikke kan få nok stjerner på karakterskalaen.
Så simpel og alligevel nok en af de sjoveste aktiviteter.

Se mere her om Promillehockey

Jeg håber, at du har fået noget inspiration til nogle af de mange sjove ting man kan lave på sin blå mandag, eller måske endda som aktivitet til din konfirmationsfest?

Vi har mange andre emner vedrørende blå mandag og konfirmation på følgende side hvis du skulle have lyst til at læse mere fra os.

Se de ultimative blå mandag pakkeløsninger her