Over de seneste år har jeg virkelig oplevet en ny trend, der er under opsejling, hvor konfirmanderne ønsker mere aktivitet og underholdning under konfirmationen, end man tidligere har set, der er stadigvæk plads til både taler og festsange, men et par sjove indslag, har da aldrig skadet nogen heller, så her er lidt sjove ideer til konfirmation i 2021.

Lige meget om det er en konfirmation eller en nonfirmation, så er aktive events og festlig indslag helt sikkert kommet for at blive, fordi konfirmationer i dag er bare mere fokuseret på underholdning, end kun mad og drikke.

Jeg har listet nogle små sjove aktiviteter og indslag, der kan variere i tid fra 15 minutter til 2 timer, hvilket kan tilpasses, ligesom man ønsker dette og dermed skabe en sjov konfirmation, som konfirmanden og gæsterne vil snakke om i lang tid efter! – Og huske som en sjov konfirmationsfest.

1. SumoWrestling & Promillestafet

De super sjove sumodragter og promillebriller er virkelig velegnet, som sjove indslag til konfirmationen, man kan også kombinerer de to ting og lave et sjovt forhindringsløb, hvor det kan stille helt af.

Sjove konfirmations lege med promillebriller:

Promillebrillerne kan bruges til stafetløb, kaste-gribe lege og er skide skægt til sport, som fodbold eller hockey. Men det kan også bare være små sjove koordinerings øvelser.

Promillebriller er helt sikkert et sjovt indslag til konfirmation og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan bruges til.

Jeg kan helt sikkert anbefale promillebrillerne, især fordi de kan anvendes til rigtig mange forskellige indslag, samt de er billige at købe eller leje.

Sjove ideer til konfirmation med sumodragter:

Sumodragter er store og klodset og helt vildt fjollet at se på, hvilket jo sætter stemningen til konfirmationen i sig selv. Udover wrestling, som dragterne klassiske bruges til, så er det også kæmpe sjovt, at bruge dem til stafetløb, OL discipliner og har man dragter nok, så er en omgang sumo-fodbold også skide skægt, det er dog kun enkelte udlejere der har sæt nok til sumo-fodbold.

Disse sumodragter kan også anvendes i en konfirmations tale, hvor man viser, hvor svært det bliver, som voksen (40 fed og færdig) Hvordan man kæmper sig ud af sengen, at bære rundt på ting eller bare, hvor hurtigt man kan miste pusten. Meeeen.. De er nu sjovere til små lege til konfirmationen.

2. Konfirmations Ponyræs

Se video her

For 3 år siden introducerede jeg ponyræs i Danmark, hvilket hurtigt viste sig, at være et kæmpe hit. Ponyræs på pony hoppers stammer fra usa! – Og har længe været et hit i staterne. Ponyræs er meget sværere end man lige skulle tro, men det gør det kun sjovere, at se på til det bliver ens tur. Denne aktivitet passer perfekt til stafetløb eller forhindringsløb. Ponyræs har klart min varmeste anbefaling, som et sjovt lille indslag til konfirmationen.

Ponyræs kan lejes her

3. Bungee Run

Bungee Run banen tiltrækker altid opmærksomhed ligemeget, hvor den bliver stillet op! – Og en oppustelig bane, der er 10-12 meter lang fortjener da også lidt spotlight, under vores konfirmationsopslag.

Det tager kun 5-10 minutter, at klargøre denne bane, samt der er hurtigt udskiftning imellem deltagerne. Man dyster 1mod1 og det gælder om, at komme længst frem på banen og sætte en velcropude fast, inden man bliver trukket tilbage af banen igen, af de 2 bungeesnore man er spændt op i.

4. Bow Attack / Bueskydning

Skal der lidt mere “action” på til konfirmationen end blot et godt lille indslag ved bordet, så kan Bow attack få pulsen helt i top og adrenalinen på sit højeste. Det fede ved Bow attack er, at det er hurtigt at komme igang med, samt det ikke sviner med farve, som man kender det fra paint ball.

Bow attack kan både spilles som team mod team, men det er også muligt at spille alle mod alle, hvis det skal være lidt mere action packed.

5. Bumper balls til Bumper fodbold

Bumper balls er helt klart nok en af favoritterne til konfirmation og blå mandag blandt de unge, disse kugler kan bruges til både fodbold, last man standing, alle mine kyllinger (fangelegen fra folkeskolen) og mange andre sjove lege. Bumper balls er uden tvivl en af de mest efterspurgte aktiviteter på marked lige nu, så husk at booke dem i god tid, så der ikke skal køres for langt efter dem.

Hvad er dine forslag til sjove indslag?

Har du haft nogle sjove oplevelser til konfirmationer, som du gerne vil dele med os, så smid os en kommentar herunder med dine sjove indslag.