Skal der være et specielt konfirmationstema, der er med til at sætte præg på hele festen, eller måske bare som en rød tråd igennem dagen, så har vi her nogle sjove bud på, hvordan i kan planlægge en sjov konfirmation med et bestemt tema.

Har du ikke allerede lavet en tjekliste til konfirmationen, så kan du få til sendt vores huskeliste til konfirmationen med over 30 vigtige punkter, som du bør have styr på.

Konfirmation med fodbold tema

Der er rigtig mange drenge, der gerne vil have fodbold tema til deres konfirmation, da de lever og ånder for fodbold i den alder.

Derfor har vi også Fodbold tema til konfirmation på toppen af denne liste, hvor vi har nogle ret sjove idéer til konfirmationsfesten.

Straffesparkskonkurrence med Promillebriller

Når folk ankommer til receptionen til konfirmationen, så kunne man lave et lille sjovt indslag inden, at man går til bords, eller måske efter hovedmåltidet, hvor man lige kunne indlægge 15 minutters sjov underholdning med en lille straffesparkskonkurrence, men selvfølgelig med et lille twist!

For at gøre Straffesparkskonkurrencen lidt sjovere, så skal man have promillebriller på, der gør, at man ser dobbelt, mister dybde forståelsen og selv balancen bliver sat på prøve.

– Lej eller Køb promillebriller her

Fodbold Turnering til konfirmationen med Bumper balls på

Hvis man ønsker en lidt anderledes Konfirmation, der byder på andet end suppe, steg og is, så kunne en frisk lille Fodbold turnering være et super sjovt indslag, hvor man har bumper balls på og giver den fuld gas.

Man kan også bruger bumper balls til, at lave andre sjove lege som Last Man standing, hvor det gælder om ikke at blive væltet.

– Lej Bumper balls på Sjælland her

Konfirmation heste tema eller unicorn tema

Hvis man skal lave et heste tema til Konfirmationen, hvorfor så ikke lave en lille stafet på Unicorn. Det er ikke så let at ride på disse unicorns som man lige tror. når man først ser dem.

– Lej Unicorn stafet udstyr her

Western Cowboy temafest

Skal der laves lidt Western / Cowboy tema til konfirmationen, hvad er så bedre end et sjovt indslag med rodeotyren?

– Lej en Rodeotyr her

Hvis det virkelig skal være gennemført og der også skal være en lille rodeotyr oplevelse til ungerne, så kan man leje denne Oppustelige Junior Rodeotyr (Deltager vægt: Max 60. kg) hvor ungerne rigtig kan give den gas.

Lej en Oppustelige Junior Rodeotyr her

Nu hvor vi er i Western / Cowboy og indianere tema til konfirmationen, så kunne man også lave en god omgang Bow Attack eller skyde til måls med bue og pil.

– Lej Bow Attack eller Buer og pile med skumhoved og skyd efter skydeskiver

Olympiske lege – Løb med faklen til Konfirmationen

Hvis man bare ønsker en lidt alternativ konfirmation fyldt med sjove aktiviteter, så kunne man lave en lille OL stafetløb, hvor man skal rundt fra post til post.

Fra Konfirmationsfesten og hen til første post, der løber konfirmanden med faklen ( hen til nærmeste grønne område)

Første post kunne være et sjov omgang sumo-stafetløb eller Sumobrydning, hvor deltagerne har sumodragter og promillebriller på, hvor man laver en lille turnering og finder en vinder.

Vinderen ved første post, løber så med faklen hen til næste post (50 meter) Hvor der så ligger næste konkurrence klar.

Næste post kunne så være Bueskydning, hvor pilene har skumhoveder for at gøre oplevelsen mere sikker

Igen kunne vinderen løbe med faklen videre til næste post (et lille sejrsløb om man vil)

3 post kunne så være Bungee run banen

Tema til konfirmation - Konfirmationstema OL

Man kan selv sætte så mange poster ind i det Olympiske lege tema som man ønsker. Find flere aktiviteter til det Olympiske lege løb her

Se flere forslag til underholdningen til konfirmationen her