Så nærmer konfirmationen sig og det er til at invitere gæsterne med en lækker indbydelse til konfirmationen. I dette indlæg giver vi dig lidt indblik i, hvad dine muligheder er for at lave en flot invitation til konfirmationen.

Indbydelsen er det første indtryk man giver gæsterne af den store oplevelse, som konfirmationen gerne skulle være for alle, så derfor er det også et vigtigt punkt fra ens konfirmation huskeliste at have styr på. Er du i tvivl om du har styr på alle punkterne til konfirmationen, så har vi lavet en konfirmation tjekliste til dig her.

Så lige meget om du vil lave en personlig indbydelse eller du vil vælge mellem fortrykte invitationer, så kan du finde mere information her.

Hvornår skal man sende indbydelser ud til konfirmationen?

invitationer til konfirmation

Det er vigtigt, at man ikke er for sent ude med sin invitation til en konfirmation. Er man for sent ude, så kan dem man inviterer nå at have lavet andre planer. Derfor anbefaler vi, at man sender invitationen ud 3-5 måneder før konfirmationen.

Faktisk, så er der mange store arrangementer i netop denne periode, da der er mange konfirmationer, bryllupper, forenings arrangementer og ligende, så derfor jo før jo bedre hvis man vil sikre sig, at gæsterne ikke har lavet andre planer.

Hvad skal der stå på invitationen?

  • Hvad er anledningen
  • Hvilken dato og tidspunkt
  • Hvor afholdes konfirmationen
  • Hvornår de senest skal give svar om deltagelse
  • Hvordan skal man give svar (telefon eller lignende)
  • Dresscode (Er det temafest eller kjole og hvidt)

Fortrykte invitationer til konfirmationen

Ønsker du færdiglavede konfirmations invitationer, så er der flere steder, som byder ind med lette løsninger i flotte designs. Her vil vi anbefale Dreamshop4u, der både har indbydelser, takkekort, bordkort og sangkort.

Men hvis du vil have lidt mere at vælge imellem, så vil vi helt klart anbefale Vistaprint, der har et kæmpe udvalg af invitationer og hvor du med få klik kan gøre dem helt personlige.

Hjemmelavede indbydelser til konfirmationen

Der er nu noget over hjemmelavede indbydelser til konfirmationer, der har et personligt præg.

Her vil vi igen anbefale Vistaprint, som har et kæmpe udvalg hvor man kan rette og tilpasse, som det passer en. Men har man ikke så meget plads i budgettet og skal holde det lidt nede, så er der også mulighed for at lave invitationer med online programmet befunky, som også er super simpelt at arbejde i.

Hvis du gerne vil friske dine indbydelser lidt op, så kan du komme små klistermærker, Rhinsten or kartonblonder eller mærkatter på. Der kan du finde lidt tilbehør hos CChobby

Send en videoinvitation til gæsterne

Det bliver ikke mere personligt end en video invitation til ens konfirmation, hvilket giver masser af muligheder for at udfolde sig kreativt. Her er det kun ens fantasi, der sætter grænser.

Man behøver faktisk ikke en masse fancy udstyr for at kommer igang. Det hele kan optages med en smartphone og hvis man gerne vil sætte baggrundsmusik på eller måske klikke lidt forskellige klip sammen, så kan man gøre brug af Animoto, hvilket er en let drag and drop hjemmeside, der gør det super nemt, at lave en rigtig fed video.

Det du skal bruge for at lave og sende en Video invitation er:

  • En sjov idé til invitationen
  • Et kamera eller en Smartphone
  • Nemt redigeringsprogram som Animoto
  • Gæsternes Email, facebook eller mobil nummer til at sende video link til