Når der skal afholdes Blå Mandag, så kan det være svært at finde ud af hvad man skal lave, men det kan være endnu sværere at finde ud af hvor man rent faktisk skal afholde det.

På denne side vil vi komme med inspiration til hvor det kan gøres henne alt efter hvor man kommer fra og hvad man kan lave de forskellige steder.

Vi har i samlet nogle super fede blå mandag tilbud, som i virkelig bør overveje hvis i vil have en helt igennem fantastisk blå mandag. Ulempen ved langt de fleste steder er, at det et tidsbegrænset og at man ofte må stoppe når man har lyst til at fortsætte. Med vores pakker, så har du mulighed for at få en masse fede aktiviteter ud til en ønsket lokation og både med eller uden event manager. Vælger man uden event manager, så har man altså udstyret i op til 24 timer, så her kan i virkelig nå at give den gas og få brugt jeres energi på en super sjov måde.

Lyder det interessant, så læs mere om det her

Region Hovedstaden

Delta Fun overalt i København

Delta Fun har rigtig mange aktiviteter der er hysterisk sjove til en blå mandag. I vælger selv om det skal være med eller uden event manager. De hjælper gerne med at finde en lokation til jeres blå mandag hvor i kan bruge udstyret. De tilbyder blandt andet Bow Attack, Bungee Run, Bumper Balls og meget andet og har mange års erfaring i branchen.

Airtrix Klatre & Trampolinpark på Østerbro

Airtrix Klatre og Trampolinpark i København

Indendørs Actionpark fyldt med trampoliner og klatretårne. Lav de vildeste parkour øvelser og udfordre jeres med-konfirmanter. Spil bold mens i hopper rundt på en bane fyldt med trampoliner. Det er noget af en oplevelse der bare bør prøves uanset om det er til blå mandag eller ej.

Adventure Park i Hillerød

Adventure Park i Hillerød har mange aktiviteter at tilbyde, så der er noget for enhver smag. De har f.eks. Kæmpefodbold, Laserspil, Megaboksning, Hardball, Paintball og noget af det mest udfordrende og faktisk rigtig sjovt er deres tovbro’er, som du kan se på billedet herover.

Bakken i Klampenborg

Ligesom Tivoli har de en masse forlystelser, som man kan hygge sig med som en hel gruppe. Faktisk har de hele 32 forskellige vilde forlystelser. Der er gratis entré og så får man som konfirmand rabat på turbåndet man køber for at bruge forlystelserne. Helt klart et oplagt bud på et hyggeligt sted til Blå Mandag.

Tivoli i centrum af København

Fatamorgana i Tivoli

Man behøver ikke sige mange ord om Tivoli. Alle kender Tivoli. Brug jeres dag derinde. Masser af vilde forlystelser i kan teste jeres mod i. Føl hjertet ryge op i halsen i de sindssyge rutchebaner eller hyg jer i de mange boder som skydetelte m.v. og selvfølgelig er det bare endnu mere hyggeligt, at være sammen som en gruppe derinde og kan prøve alting sammen.

Kongelunden på Amager – Shoot to Thrill

Nok Europas største Paintball-, Laser- og Aktivitetscenter. Her tilbyder de Lasergames på deres 7 forskelligebaner. De tilbyder også Human Football, Mekanisk Rodeotyr, Gladiatorkamp, Sweeper, Surfboard Simulator og meget andet. Deres priser ligger fra 199 kr og opefter per person.

Region Sjælland

Roskilde – Delta Fun – Her kan man leje noget super lækkert event udstyr, som sætter gang i adrenalinen eller sjove aktiviteter, som sætter gang i lattermusklerne. Det kan gøres både med og uden event manager og priserne er helt klart i den positive ende, så alle kan være med.

Næstved – Delta Fun – Er Bungee Jump for vildt til jer, så kan i overveje f.eks. deres Bungee Run bane, som i princippet fungerer på samme måde som bungee jump med den forskel, at det foregår vandret istedet for lodret. Så her er højdeskræk ikke et problem. Den sætter gang i adrenalinen og er sjov for både deltagere og tilskuere. Derudover har de også en masse andet fedt udstyr, så tjek dem ud!

Lolland-Falster – Delta Fun

Region Nordjylland

Aalborg – Fårup Sommerland – Der er mange sjove forlystelser i Fårup Sommerland og et virkelig flot område at bruge sin dag. Det koster kun 160 kr at komme ind hvis man vil være der hele dagen og ellers 110 kr hvis man kommer fra kl 13. Så har i ikke vanvittig mange penge til jeres blå mandag, så er dette helt klart en af vinderne, da der er noget for enhver smag. Og skulle det være varmt, så har de også deres populære vandland. Der er også mulighed for at få forældrene med til en attraktiv pris, så de er i nærheden hvis der skulle opstå noget.

Aalborg – Funcenter tæt på centrum – Funcenter er et stort event center, som tilbyder en masse sjov og spas og giver en super oplevelse med vilde aktiviteter som Wipe Out, Sumobrydning, Lasergames, Bubble Soccer og meget meget mere. I får en event manager tilknyttet, som er med jer hele dagen. Derudover tilbyder de også at sørge for mad og drikkelse hvis ikke selv gider at stå for den del og til nogle ganske attraktive priser.

Randers – Klatreparken – Her får du timevis af sjove, vilde og udfordrende oplevelser i deres klatrebaner både på jorden men også oppe i luften. Så har i højdeskræk, så er det måske ikke lige stedet medmindre i ønsker at udfordre fobien. Men det sus det giver i maven er det hele værd. I kommer op imod 20 meters højde. Benytter 100 meter lange svævebaner med frit fald mod jorden fra 13 meters højde. Det er helt vanvittigt og en oplevelse i aldrig glemmer. Der er selvfølgelig 100% styr på sikkerheden med sikkerhedsliner m.v. så man ikke skal være bange for at falde ned og der er altid en instruktør i nærheden til at hjælpe hvis nogen går i panik.

Region Midtjylland

Billund – Lalandia – Alt samlet på et sted? Bliver det bedre? Vandland, lækker mad, biograf, sjove forlystelser, bowling. Ja vi kunne blive ved. Ingen tvivl om at man får en fantastisk dag her.

Fredericia – Racesyd Gokart – Sæt fart på din blå mandag med et rigtig gokart race i Racesyd. Desværre er det ikke et sted man kommer til at være hele dagen, men det er sjovt så længe det varer. Her tilbyder de 8 minutters kvalifikation samt 10 minutters ræs mod hinanden. Derudover får 1, 2 og 3. pladsen medaljer for deres sejr. Prisen er her 275 kr pr. person, men så skal i nok også finde noget andet at lave et andet sted.

Århus – Blue Monday i Aarhus – Hos Blue Monday får man et kort,m som giver adgang til en masse sjove oplevelser i Aarhus. Det er f.eks. Tivoli Friheden med gratis sæsonkort, en fantastisk lunch, biograftur til en film i har lyst til at se, VIP-rabatter i flere butikker i byen og så alt det andet, som vi snart kommer ind på.

Region Syddanmark

Esbjerg – BioCity – En biograftur er ikke nødvendigvis det der står øverst på listen over ting man vil opleve på sin blå mandag der som regel kun sker en gang i sit liv, men går der nu lige filmen, som alle bare må se, så er det oplagt at besøge denne lækre biograf.

Esbjerg – Funworld – How Funworld kan man køre i nogle super smarte gocarts, få sig en god bid mad og ikke mindst tage sig et spil bowling med sine med-konfirmanter. Helt sikkert en hyggeligt sted at holde sin blå mandag.