Over de seneste år er promillebriller blevet et af de største trends til konfirmationer på grund af deres evne til at gøre selv de enkleste lege svære og vanvittig sjove at se på!

Ved hjælp af DrunkGoggles.com promillebriller kan alle konfirmander virkelig få lov til at nyde festen. Effekten af promillebrillerne svinger mellem 1,8‰ og 2,3‰, der giver dem nedsat årvågenhed, forsinkelse af reaktionstiden samt sløret syn. Tilmed får konfirmanderne og deres gæster dobbeltsyn, ændringer i dybde- og afstandsforståelsen samt forstyrret balance, hvilket i sig selv er en cocktail til første klasses underholdning

Promillebrillerne kan bruges til mange forskellige typer indslag til konfirmationen lige fra at pifte en tale lidt op og gøre den mere visuel til at konkurrere med hinanden i et slagsmål om, hvilken gruppe der har det største potentiale når det gælder balance og koordination når man er påvirket.

Nogle sjove ideer til konfirmationer med promillebriller kunne være eksempelvis at lave et bordfodboldturnering, hvor man skal spille med promillebriller på. Eller en balance-udfordring, hvor de deltagende skal holde balancen mens de går med brillerne på.

Stafetløb til konfirmationen med promillebriller

TIl receptionen eller imellem retterne til konfirmationen er det super med lidt sjove og skøre indslag, her er stafetløb med promillebriller et helt oplagt valg. Få hver gruppe til at løbe en lille strækning på fx. 20 meter, hvor de skal rundt om forhindringer og samle genstande op som de så skal bringe tilbage og overlevere.

Det er lidt af en udfordring med promillebrillerne på, men det gør det hele meget mere spændende! Sørg for at vælge nogle egnede øvelser til konfirmationen, der kan give en masse sjov og latter.

Brug promillebriller som rekvisit under talen

Et andet sjovt indslag med promillebrillerne er, at bruge dem som rekvisit under talen. her kan man lade konfirmanden have brillerne på, imens taleren og konfirmanden nærmest står og fremlægger et show.

Dette kan bruges som en god måde, at få gæsterne til at grine, da det er uforudsigeligt, hvad der kommer til at ske, når brillerne først tages i brug.

Man kan fx bede konfirmanden om at:

  • Gå på line (alkoholtesten)
  • Gøre forskellige balanceøvelser
  • Læse en lille tekst op (Stort set umuligt)
  • Gå rundt og dele en sang ud (Hvilket er svært når man ikke kan bedømme afstand)
  • Hente genstande rundt om på bordene ved gæsterne

Med promillebriller kan man skabe sjovere og mindeværdige oplevelser til konfirmationer. Man behøver ikke gøre meget for at krydre oplevelsen lidt – bare smid brillerne på, og der er oplevelser, der er guld værd på vej! Med andre ord: Promillebriller er et MUST til konfirmationer.

Tegn og gæt

Man kan også lave en lyn omgang i tegn og gæt med promillebriller, hvor konfirmanden skal dyste mod mor eller far.

Man deler gæsterne op i 2 hold og konfirmanden og mor eller far skal nu dyste i, at tegne et ting, som gæsterne på deres hold skal gætte. Langt de fleste har ikke et kæmpe whiteboard til denne opgave, men karton kan også sagtens bruges til formålet.