I dette indlæg har jeg fundet frem til lidt sjov underholdning til konfirmation i form af små sjove indslag, der kan sætte gang i konfirmationsfesten.

Jeg har taget udgangspunkt i de tilbagemeldinger vi har fået igennem årene fra FEDkonfirmation og Delta Fun. Så herunder der vil du kunne se vores bud på nogle sjove og underholdende indslag til konfirmationen

Underholdningen til konfirmationen er vigtig for at sætte stemningen til konfirmationsfesten, hvor både konfirmanden, forældrene og gæsterne får en sjov oplevelse. Underholdningen til konfirmationsfesten kan være gratis, men kan også i mange tilfælde laves for mellem 500 – 1.500 kroner.

Se også vores indslag om Sjove indslag til konfirmationen

Unicorn Race – Stafet til konfirmationen

Pris: 950- 1.700 kroner
Leje periode: 24 timer
Indslags varighed: 15 minutter

Unicorn race eller Unicorn stafetløb kunne være et sjovt indslag, hvor deltagerne deles op i hold og skal dyste mod hinanden i en frisk lille stafet til konfirmationen.

Hvordan foregå det?
Deltagerne deles op i hold af 5 personer (alt efter hvor mange der vil deltage) Hvert hold har så en rytter siddende klar på en Unicorn med promillebriller på, der gør at man ser dobbelt, mister dybdeforståelsen og selv balancen bliver udfordret.

Når startskuddet lyder, så ridder de så afsted på en bane der er 10 meter lang, hvor de undervejs på banen skal uden om forhindringer eller samle objekter op, der passer til dagens tema for konfirmationen.

Når første rytter har været igennem banen, så er det nu tid til, at næste give “stafetten” videre, hvilket i dette tilfælde er en unicorn og et sæt promillebriller. Det hold der først har haft alle rytterne igennem stafetbanen vinder.

Lej Unicorns stafet her

Når en Tryllekunstner giver en magisk oplevelse

sjov indslag til konfirmation med trylleshow. Sjov underholdning til konfirmation

Pris: 2.000- 4.000 kroner
Indslags varighed: 30 minutter

Hvis man finder den rette tryllekunstner til ens konfirmation, så bliver konfirmanden og gæsterne taget med ind i en magisk verden, hvor historiefortælling godt mixet med lidt stand-up skaber underholdning alt imens tryllekunstneren bevæger sig rundt i mellem gæsterne.

En tryllekunstner kan være et festligt og underholdende indslag til konfirmationen mellem retterne.

Underholdning for børn til konfirmationen

Pris: 700- 2.500 kroner
Leje periode: 24 timer

En konfirmationsfest tager mange timer, så derfor er det en god idé, at tænke lidt over underholdning til ungerne under konfirmationen. Her kunne en sjov hoppeborg være et godt bud på lidt underholdning.

Der findes mange forskellige typer hoppeborge, hvor nogle af dem er aktivitetsbaner til fangelege og andre har sjove rutchebaner.

Se udvalg af hoppeborge på Sjælland, Lolland og Falster her

Lav en sjov Gæstebog til konfirmationen

Pris: Gratis (Eller 150-400 kroner med redigerings program)
Tid: 15-60 sekunder pr. gæst

Skal konfirmanden har et godt minde med fra konfirmationen, som er mere end bare video af taler, billeder fra festen, så er en videogæstebog en super sjov idé.

Der skal optages 15 sekunder max 60 sekunders video af hver gæst, der giver konfirmanden et par gode råd med på vejen. Dette kan gøres i et separat rum, så der kommer lidt bedre lyd på optagelserne.

VI har lavet en lille guide på denne side, hvor vi forklare, hvordan du kan lave en videogæstebog til konfirmationen i 5 lette trin.

Sumowrestling mellem retterne til konfirmationen

Pris: 750 kroner og opefter
Leje periode: 24 timer

Sumodragterne er altid et hit til konfirmationsfesterne. Det skaber underholdning for både deltagerne og tilskuerne. Sumodragterne kan bruges til både Sumobrydning, sumo-stafet og andre små sjove lege til konfirmationen.

Der findes både sumodragter til børn og voksne. Junior sumodragterne til børn er til 7-12 år og voksen sumodragterne er fra 13+

Lej sumodragter her