Har du svært ved, at finde nogle sjove konfirmationsgaver, som konfirmanden vil elske og som du ikke forventer andre i selvskabet har tænkt på at give konfirmanden?

Og nej, det er ikke pengegaver vi er ude i, selvom det nok er et af de største ønsker på listen hos konfirmanderne. Hvis du er i tvivl om, hvor mange penge du skal give for, så har vi lavet en artikel om, hvor meget man giver i konfirmationsgave og hvor meget en konfirmand må modtage uden at skulle betale skat.

Men nu til de sjove konfirmationsgaver, som vi har fundet frem til dig.


Promillebriller trender som konfirmationsgave i 2021

Sjovt indslag til konfirmation med promillebriller


Ja, det ligner bare et sæt skibriller, men ta’ ikke fejl. Disse promillebriller virker bedre end den bedste afterski brandert.Promillebrillerne får konfirmanden og alle andre, der prøver disse briller til at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv ens balance kommer på overarbejde med disse sjove briller.

Dette er en gave som konfirmanden ikke regner med at få og sikkert ikke har prøvet før. De gør selv de mest simple opgaver svære, bare sådan en ting, som at skyde på mål, kaste en bold bliver pludselig en hel opgave i sig selv.

Et Dogtag er også en sjov ide til konfirmationsgave

Dogtag med navn til konfirmation

Hvad det noget med et sjovt ”Dogtag” til konfirmanden med navn og konfirmationsdato på eller måske fødselsdato. Dette Dogtag er præcis det samme ID-skilt de danske soldater bruger, men der er også andre designs man kan være imellem, hvis det skal være mere festligt.

Se de mange forskellige dogtags her

En hilsen fra en kendt youtuber

Der er ingen tvivl om, at de unge er meget på TikTok, youtube og andre video tjenester og nu er det altså også muligt, at man kan få en af de kendte til, at sende en hilsen til konfirmanden, dette er en super sjov gave, hvilket er et helt indslag i sig selv til konfirmationen.

Hot trend: Sneakers i konfirmationsgave

sneakers i hvid til konfirmationsgave

Der er ingen tvivl om, at teenagere går op i mærkevare og især når det kommer til deres Sneakers. Så når vi snakker konfirmationsgaver som konfirmanden vil elske, så vil langt de fleste konfirmander elske at have flere Sneakers, at vælge imellem.

Se populære Sneakers her

Droner med kamera er en sjov konfirmationsgave idé

De mange konfirmander tager et utal af billeder og videoer til hverdag og det er her at dronen kommer ind i billedet.

En drone med kamera giver nogle helt nye muligheder for, at optage nogle fede videoer, som man kan bruge til at lave TikTok eller youtube videoer med. Hvilket er derfor vi mener, at droner bør være med på listen over sjove konfirmationsgave idéer.

Se udvalg af droner for nybegyndere og letvægtsmodeller

Karikatur eller maleri af konfirmanden i gave

Hos Just Karikatur kan du få lavet en meget speciel konfirmationsgave i form af en personlig & unik tegning. Der er måde mulighed for Karikatur, maleri eller måske blive tegnet i Simpsons stil.

Det er en anderledes konfirmationsgave, der virkelig vil skille sig ud fra alle andre gaver

Se muligheder for Karikatur og malerier her

Sjove indslag til konfirmation

Se de mange muligheder for sjove indslag til konfirmation her